Verhuur

HomeVerhuur

Heeft u tijdelijk een aluminium steigerconstructie, rolsteiger, stalen gevelsteiger of hangbrug nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast verkoop kunt u ook bij ons terecht voor verhuur van klimmateriaal. Wij leveren diverse toepassingen en types steigers. Bijvoorbeeld brede en smalle rolsteigers in diverse hoogtes. Dankzij de standaardonderdelen is het ook mogelijk om uw steiger met onze materialen uit te breiden. Zo kan uw rolsteiger bijvoorbeeld worden uitgebreid met uitwijkconsole, anti-inklim, spindels of Quick Lock. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan stalen gevelsteiger.

Schilderstellingen en renovatiesteigers

Onze aluminium renovatiesteigers worden alleen gebruikt voor werkzaamheden aan nieuwbouw- en renovatieprojecten. Door het steigerraam, het beperkte aantal onderdelen dat voor opbouw nodig is en een maximaal toepasbare platformlengte van vier meter kan snel een blok woningen in de steigers gezet worden.

Voor regen hoeft u niet bang te zijn, want de steiger is eenvoudig te voorzien van een regenkap met afdekzeil. Deze steigers zijn zeer stabiel. Op zachtere ondergronden wordt de stabiliteit gegarandeerd door de verstelbare spindels met voetplaat. Wij denken graag met u mee als het gaat om oplossingen voor uw schilder- of renovatieklus op hoogte.
Van oude binnenstad tot nieuwbouwproject, voor elke uitdaging hebben wij een passende oplossing. Neem nu contact op voor het huren van een schilderstelling of renovatiesteiger.

Neem nu contact op voor het huren van schilderstelling of renovatiesteigers.

Hangbruginstallaties

Voor onderhoudswerkzaamheden aan grote geveloppervlaktes zijn onze hangbruginstallaties een goede oplossing. Qua hoogte bepaalt u zelf de verschillen. Dankzij een modulair systeem zijn de hangbruggen en de ophanging eenvoudig aan te passen op bijna ieder gebouw. Een belangrijk voordeel aan de hangbruginstallatie is dat bewoners en omwonenden weinig overlast ervaren. In overleg bepalen we de optimale samenstelling van de onderdelen.

Neem nu contact op voor het huren van hangbruginstallaties.