Inspectie en reparatie

HomeInspectie en reparatie

Om veilig te te kunnen blijven werken is periodiek onderhoud en keuren van klimmaterialen noodzakelijk. MG-ACCÈS is niet alleen gespecialiseerd in het monteren / demonteren van steigers en hangbruggen, maar ook uw partner op het gebied van service en onderhoud. Wij verzorgen Inspectie en Reparatie van uw klimmateriaal.

Onderhoud

Door regelmatig onderhoud voorkomt u storingen en gevaarlijke situaties. Laat bijvoorbeeld de takels van uw hangbrug onderhouden en periodiek keuren. Bij een periodieke keuring kijkt onze inspecteur naar slijtage, veroudering en verslechtering van de takel. Daarnaast voert hij testen uit om te signaleren of de takels nog goed functioneren. De resultaten worden verwerkt in een rapport. Hieruit blijkt of verder onderhoud nodig is.

Keuringen

MG-ACCÈS beschikt over een keuringsstation met gecertificeerde vakmensen die steigers, takels van hangbruggen en overige klimmateriaal keuringen uitvoeren. Deze keuringen zijn noodzakelijk, want er wordt regelmatig gecontroleerd door de arbeidsinspectie. Voorkom hoge boetes of verwijdering van bouwlocaties.

Onze inspecteurs zijn erkende keurmeesters met het benodigde keuringscertificaat van DNV ( DNV-83057-IQC) en een ISO9606 lascertificaat van Vincote.

MG-ACCÈS kan keuren en certificeren onder N1004/EN2718/EN1808/EN2770/EN363 en NEN2484. Hierbij worden alle goedgekeurde materialen weer voorzien van een nieuw keuringslabel en of keuringscertificaat.

Neem nu contact op voor onderhoud of keuringen van uw materiaal.