Blog

HomeNieuwsSteiger projecten in september
MG – ACCÈS steigerbouw en klimmateriaal – Steiger projecten in september - Amersfoort

Steiger projecten in september

MG – ACCÈS steigerbouw en klimmateriaal – Steiger projecten in september. MG-ACCÈS verkoopt, verhuurt, inspecteert, verleast, repareert klimmateriaal én geeft cursussen over het veilig gebruik van klimmateriaal.

Ook in september zijn wij met diverse projecten bezig. Zo staan onze steigers momenteel in Amersfoort, Almere, Zutphen, Vriezeveen en Elburg.

In Amersfoort hebben wij steigers geplaatst in het water, zonder natte voeten te krijgen. De schilders kunnen nu ook veilig en makkelijk aan het werk.

In Zutphen zijn we de hoogte ingegaan met steigerbouw langs een paar hoge panden.

Vlak bij ons in de buurt, in Elburg hebben wij een hoekwoninging de steigers gezet.

In Vriezeveen hadden we een uitdagen project waarbij een aantal huizen compleet zijn ombouwd door met de klimmaterialen van MG – ACCÈS.

Tot slot hebben we ook in Almere een hele rij huizen ingebouwd met onze steigers.

MG – ACCÈS steigerbouw en klimmateriaal – Steiger projecten in september - AmersfoortMG – ACCÈS steigerbouw en klimmateriaal – Steiger projecten in september - Zutphen

MG – ACCÈS steigerbouw en klimmateriaal – Steiger projecten in september - Elburg 1MG – ACCÈS steigerbouw en klimmateriaal – Steiger projecten in september - Elburg 2

MG – ACCÈS steigerbouw en klimmateriaal – Steiger projecten in september - Elburg 2MG – ACCÈS steigerbouw en klimmateriaal – Steiger projecten in september - VriezeveenMG – ACCÈS steigerbouw en klimmateriaal – Steiger projecten in september - Almere

Ben jij op zoek naar professionele klimmaterialen? Wil je dat wij alles voor jou regelen met het monteren van de steigers? Neem contact op met MG – ACCÈS en kijk wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen.

Delen: