Blog

HomeUncategorizedAluminium contructies in Diemen
MG-ACCÈS is dé specialist op het gebied van klimmaterialen - Gevels in Diemen foto 4

Aluminium contructies in Diemen

Aluminium contructies in Diemen

MG-ACCÈS is dé specialist op het gebied van klimmaterialen – rolsteigers, schilderstellingen, hangbruginstallaties en stalen gevelsteigers – voor zowel verhuur als verkoop.

In Diemen hebben wij bij een klant enkele grote aluminium constructies geplaatst, waarvan sommige voorzien zijn van gaas. Zoals je op de foto’s kan zien gaat het om professionele, kwaliteitssteigers. Wij kunnen met zekerheid zeggen dat er op onze steigers veilig gewerkt kan worden.

Ook hier geldt: als partner en specialist in diverse klimmaterialen, zoals steigers, hangbruggen, schilderstellingen, ladders en meer, weten vele bedrijven ons al te vinden wanneer ze hoger dan 2 meter moeten werken.

MG-ACCÈS is dé specialist op het gebied van klimmaterialen - Gevels in Diemen foto 2 MG-ACCÈS is dé specialist op het gebied van klimmaterialen - Gevels in Diemen foto 1 MG-ACCÈS is dé specialist op het gebied van klimmaterialen - Gevels in Diemen foto 4 MG-ACCÈS is dé specialist op het gebied van klimmaterialen - Gevels in Diemen foto 4 MG-ACCÈS is dé specialist op het gebied van klimmaterialen - Gevels in Diemen foto 3

Wil jij ook de zekerheid van kwaliteit en veiligheid? Moet jij hoger werken dan 2 meter? Neem dan contact op met MG-ACCÈS en bekijk hoe wij jou kunnen helpen!

Delen: